Skip to main content

La pachet cu X-Factor, Antena 1 aduce și o emisiune din culisele show-ului. Va fi doar online. Cine prezintă?

 
La pachet cu X-Factor, Antena 1 aduce și o emisiune din culisele show-ului. Va fi doar online. Cine prezintă?

Antena 1 anunță o emisiune nouă, despre X-Factor. Va fi doar online și va prezenta detalii din culisele talent show-ului care revine în toamnă după un sezon de pauză.

Se numește eXtra Factor și va fi prezentată de actrița Ilona Brezoianu (Flori din Mangalița, serial dat tot de Antena 1), după cum anunță reprezentanții Intact. 

Producția va fi difuzată pe platforma de streaming AntenaPlay, săptămânal, tot din toamnă. 

Publicitate

Ce spune actrița despre noul proiect: 

„Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată și de muzică.

Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă”, a spus Ilona Brezoianu.

Reamintim că Antena 1 a făcut o mișcare surpriză și resuscitează formatul X-Factor, show care a lipsit de pe TV în 2019. Mai mult, emisiunea aduce două nume noi în juriu: Loredana și Florin Ristei care vor sta lângă Delia și Ștefan Bănică.

De asemenea, au revenit și prezentatorii „tradiționali”: Răzvan și Dani, după un sezon cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea respectivă că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză".

Istoria talent show-ului este una tumultoasă: Șapte ani, opt sezoane și nouă jurați.

Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla's Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor).


Zbuciumata poveste a tuturor schimbărilor de la X Factor


Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu din ce știu, filmează la Romexpo Antena. Cel puțin TCDU și iUmor. De ce emisiune ziceai că se filmează la Buftea?
  • Antena a inceput sa filmeze show-uri in studiourile Buftea, in timp ce Pro TV filmeaza in dugheana de Kentauros. S-a intors lumea cu susul in jos :))

    Posibil ca Antena sa castige elan cu X factor daca nu are concurenta (Nu am auzit sa se mai faca Vocea Romaniei anul asta), fix cum s-a intamplat cu chefii cand Masterchef a avut un an de pauza. Probabil de aia se si grabesc sa filmeze :))

Trimite un comentariu