Skip to main content

Acces Direct, sezon nou la Antena 1. Emisiunea Mirelei Vaida, difuzată mai devreme

 
Mirela Vaida. Foto: Antena 1
Mirela Vaida. Foto: Antena 1

Acces Direct revine din vacanţă. Emisiunea Antenei 1 va avea un alt tronson de difuzare din această toamnă.

Publicitate

Concret, producţia prezentată de Mirela Vaida va începe un nou sezon din 6 septembrie, de la ora 16:30. Se va difuza de luni până vineri, de la 16:30.

Schimbarea vine în contextul în care Antena 1 a programat în grila de toamnă o nouă emisiune: „Preţul cel bun”. Producţia prezentată de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se va transmite între 18:00 şi 19:00. Astfel, noul tronson pentru Acces Direct devine 16:30-18:00 (înainte era 17:00-19:00).

„Din 6 septembrie revenim cu forţe proaspete, într-un platou nou-nouţ, dar un pic mai devreme - de la 16.30, zilnic, de luni până vineri! La Acces Direct vom aborda subiecte dintre cele mai diverse,  după cum ne-am obişnuit deja publicul!

Vom privi faţă în faţă subiectele arzătoare ale momentului, problemele sociale care sunt nu doar ale celor ce ni le semnalează, ci ale noastre, ale tuturor, vom cere sfaturile specialiştilor şi vom lua legatură cu autorităţile, atunci când situaţia o va cere. Şi în acest sezon, vom căuta soluţii pentru cele mai multe dintre solicitările telespectatorilor care ne scriu zilnic, într-un număr foarte mare”, declară Mirela Vaida.

Pe lângă cazurile sociale abordate, Acces Direct va aduce noutăţi şi din zona de showbiz.

Mirela Vaida:

„Zilnic vă vom ţine la curent cu subiectele mondene: cupluri, poveşti de viaţă, despărţiri, prietenii, proiecte! De asemenea, vom continua seria interviurilor de colecţie cu marii actori ai ţării,  cu sportivii de performanţă sau muzicienii de calibru!

Tot ce e important de abordat se va discuta cu cărţile pe masă, într-un dialog deschis, constructiv, fără menajamente, în care fiecare dintre noi poate participa activ.”

CITEŞTE ŞI: „Am întrebat 100 de români”: La ce ora pune Antena 1 show-ul Preţul corect? Se vrea concurent pentru Cabral

Acces Direct, amendă record din partea CNA

Recent, Antena 1 a primit o amendă record din partea CNA pentru mai multe ediţii ale Acces Direct: 30.000 de euro.

Sancţiunea s-a dat pentru câteva ediţii controversate ale Acces Direct.

Una este emisiunea în care cei din platou nu au luat în serios ameninţările aruncate la adresa unei femei - "Aşa se iubesc ei", zicea Sorin Ovidiu Bălan. Femeia avea să fie ucisă câteva luni mai târziu!

În cea de-a doua emisiune care a intrat la amendă, o femeie era încurajată să-şi lase partenerul violent să-şi vadă copiii. L-a lăsat, iar femeia a fost bătută de faţă cu copiii!

 

CITEŞTE ŞI: AMENDĂ RECORD. Acces Direct, cea mai mare amendă din ultimii 3 ani! Una din emisiuni: cea după care o femeie a fost ucisă. Mircea Toma: "Putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă"

 

CITEŞTE ŞI: "Aşa se iubesc ei!" Acces Direct, acuzată că a promovat violenţa domestică. O serie de ameninţări aruncate în studio s-au transformat într-o dublă crimă

CITEŞTE ŞI: Un nou caz legat de Acces Direct! Femeie bătută de soţul violent, pe care-l părăsise. În emisiune a fost încurajată să-l lase să-şi vadă copiii

CITEŞTE ŞI: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei

CITEŞTE ŞI: Acces Direct, magnet de amenzi din partea CNA: aproape 100.000 de euro în trei ani. Care au fost cele mai sancţionate cazuri?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin Ssoossoo sorin Ssoossoo
    Corect ar fi sa mute și acces direct pe Antena Stars! Acolo ii este locul.....! Sa lase Antena 1 pt o televiziune cât decât decenta!
  • B.A.M B.A.M
    Șerban, vreau să demonstrez ceva și n-am aflat?!?
  • Șerban Șerban
    Măcar au mai tăiat o jumătate de oră de ***. Cine știe, poate o să reducă treptat câte puțin până o vor anula de tot.

    @B.A.M Oprește-te din manifestările astea *** că nu demonstrezi nimic.
  • Ilie Ilie
    Ptr cine știe.... Pe mine nu ma interesează mizeria de clasa politica din România (aici pe loc fruntaș e psd ul urmat de ceilalți) aici e vorba în speță de aceasta mizerie de emisiune acces direct!! Ce lucruri interesante sau oameni de valoare găsești în ea??? Sau ești supărat k nu mai apare vulpita și Viorel???
  • RzV RzV
    Aceasta schimbare nu poate fi catalogata drept rasplata pentru emisiune si mai mult o retrogradare. Avand in vedere ca a fost schimbat fata de programul la care urmaritorii fideli erau obisnuiti si a si fost redus din program cu jumatate de ora. E clar ca audientele in ultima vreme nu au mai fost la nivelul asteptarilor si rapid sa luat o decizie de a strica si mai mult formatul.
  • Cine stie Cine stie
    Marian si Ilie, voi sunteti neomarxisti?! Aruncati cu pietre si demolati orice. Ati construit ceva in viata? Modelul vostru e Clotilde?! Ati citit in cartile lui Marx despre Ion Ratiu? "Voi lupta....ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine", spunea. Nu distrugea nimic. Mare pacat ca propovaduiti marxismul!!!
  • Iuli Iuli
    Parcă zicea *** pe aici că Abces este în continuare LIVE toată vară, eh uite ***, te-au prostit şefii şi Abcesul a fost înregistrat din iulie-prezent.

    Apropo, pe unde umblă ***? A primit însfârşit block?
  • Ilie Ilie
    Cea mai mare bucurie era sa o scoată din grila!!! Mizerabila emisiune!
  • Marian Marian
    Doamne nu-i mai este frica de bolovani am inteles ca este speriata dar ea se distreaza bine mersi , manipulatoare
  • Sabina Sabina
    Marcel,vor anunța în câteva zile.
  • B.A.M B.A.M
    HALAL recunoștiință din partea Antenei 1 pentru munca titanică depusă în ultimii 13 ani de cei care cârmuiesc această emisiune! Dar în special pentru audiențele MAXIME pe care le făcea emisiunea, fără a avea un adversar REAL, care să fie pe măsura lor!!!!!! Fără a mai invoca profiturile obținute pentru șefii Antenei 1, chiar și în ciuda amenzilor politice (de cele mai multe ori date de niște oameni NUMIȚI POLITIC)...
    Sau ca să nu mai pun că sunt mutați pe un interval mai nepopular și, pe deasupra, li se taie jumătate de oră din emisiune?!?!
    HALAL RECUNOȘTIINȚĂ!!!
    Atunci când îți distrugi brand-urile care te consacrează, nu poți decât să te aștepți la ce e mai rău pe termen lung și chiar mediu!!! TRIST, FOARTE TRIST faptul că televiziunile din România devin din ce în ce mai anoste și lipsite de originalitate, fidelitate și loialitate!!!
    Doar se putea amâna emisiunea lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pentru primăvară, dacă nu are loc în grila de toamnă!!! Mai ales în condițiile unei noi ierni guvernate de COVID-19, și implicit, fără dreptul de a filma emisiuni în prostie cum a fost vara asta...
    TRIST, FOARTE TRIST!!!
    #PROSTIA SE VA PLĂTI SCUMP
  • Marcel Marcel
    Până acum atât Antena 1, cât și Kanal D au venit cu decoruri noi la show urile de după’amiază. Numai Pro nu anunță nimic… chiar așa au ajuns.

Trimite un comentariu

sus