Skip to main content

Cristache nu se întoarce la 21:00. Rămâne la 17:00. Decizia definitivă a instanţei

 
Cristache nu se întoarce la 21:00. Rămâne la 17:00. Decizia definitivă a instanţei

Decizie definitivă a instanţei: Ionuţ Cristache nu se întoarce cu emisiunea România9 la ora 21:00. Prezentatorul trebuie să plătească şi cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 de lei. 

Publicitate

Judecătorii au respins apelul realizatorului TV, astfel că emisiunea rămâne la ora 17:00

Reamintim că omul de televiziune a înaintat o acţiune pentru o Ordonanţă Preşedinţială care să anuleze hotărârea Comitetului Director al TVR care i-a mutat emisiunea de la ora 21.00 la ora 17.00.

Cererea lui Cristache a fost respinsă şi pe fond, după cum Paginademedia.ro a scris la finalul lunii iunie

Instanţa a respins şi apelul ca „nefondat”:

„Respinge apelul ca nefondat. Obliga apelantul la plata către intimata a sumei de 2.000 lei cheltuieli de judecata reprezentând onorariu de avocat. Definitiva”, conform Portalului Instanţelor de Judecată

Emisiunea România9 este difuzată de TVR de la ora 17:00, de la jumătatea lunii iunie. Decizia a venit „din motive editoriale” şi a aparţinut Comitetului Director, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

„Contractul nu conţine nicio clauză cu privire la oră”

După ce i-a respins acţiunea pe fond, judecătorii au venit şi cu motivarea. Principalul aspect subliniat în motivare este acela că un aspect esenţial:

„Contractul lui Cristache cu TVR nu conţine o clauză cu privire la ora de difuzare a emisiunii”, după cum relata şi Paginademedia.ro tot în iunie.

Decizia definitivă pronunţată ieri


Citeşte şi: România 9 nu se întoarce la ora 9. Instanţa i-a respins cererea lui Cristache


Citeşte şi: EXCLUSIV Paginademedia. Ionuţ Cristache vrea să-şi (re)câştige ora 9 în instanţă. Doina Gradea, declaraţie în cauză


CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR


CITEŞTE ŞI: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"


CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”


CITEŞTE ŞI: Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu


CITEŞTE ŞI: Din nou! Încă o ediţie România 9 cu Ionuţ Cristache înlocuită. TVR pune în loc o emisiune care să analizeze întâlnirea dintre Putin şi Biden după summit-ul NATO


CITEŞTE ŞI: Şi a treia oară! Cristache, înlocuit şi în această seară! De săptămâna viitoare, va fi de la 17.00


CITEŞTE ŞI: VIDEO. De văzut! Emisiunea lui Cristache ca un serial coreean! Un promo pentru ora 17.00


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • circo circo
    nici la ora 17 nu mai este. azi au difuzat iar o ediție specială. s-au temut să nu comenteze cristache scandalurile zilei.
  • Mile Mile
    Livia pila dar voi faceți rating de nimic
  • Livia Pila Livia Pila
    În calitate de adevărata Livia Pila, cred ca numitul CRISTACHE Ionuț nu ar mai avea ce cauta în TVR. Însă Cristache ramine fiindcă are un contract greu de denunțat. Făcut de numiții Gradea Doina, Dirvariu Eduard, Ionescu Roxana. Tustrei ar trebui luați la întrebări de DNA. Însă nu doar ca lucrul acesta nu se intimpla. Și ei, și alți comilitoni ai numitei Gradea Doina au în continuare posturi de conducere în TVR și lefuri mari. De ce, distinsa doamna Saseanu?
  • B.A.M B.A.M
    Dacă îmi aduc bine aminte, tăvălugul ăsta INUTIL (doar se putea încheia contractul în liniște și pace și după "valea!") era valabil pentru grila de vară.
    Vreo decizie pentru grila de toamnă s-a luat?
  • Livia Pila Livia Pila
    Acolo ii era locul de la bun inceput la cum intelege sa faca jurnalism!

Trimite un comentariu

sus