Skip to main content

Paginademedia.ro, record de trafic în martie: aproape 2,5 milioane de afişări. Care au fost cele mai citite articole

 
Paginademedia.ro, record de trafic în martie: aproape 2,5 milioane de afişări. Care au fost cele mai citite articole

Trafic record pentru paginademedia.ro în luna martie. Cele mai citite articole au vizat atât războiul din Ucraina, dar şi amenzile date de CNA sau transferurile lunii.

Publicitate

În luna martie, conform datelor Google Analitycs, Paginademedia.ro a înregistrat un număr de 2,34 de milioane de afişări. În acelaşi timp, numărul de utilizatori care a intrat pe Paginademedia.ro s-a apropiat de un milion.

Citeşte şi: NOUL Studio VIDEO Paginademedia, deschis pentru podcasteri şi creatori de conţinut

Care au fost cele mai citite articole Paginademedia?

În luna martie, topul celor mai citite articole de pe Paginademedia.ro a cuprins materiale din cele mai diverse, de la modul în care au relatat posturile TV războiul din Ucraina la plecări, transferuri sau amenzi CNA.

1. Radu Tudor, prima reacţie după ce Antena 3 a difuzat imagini dintr-un joc pe calculator. „Există persoane care se focusează doar pe acest 0,1% eroare neintenţionată”

După ce Antena 3 a prezentat pe post imagini dintr-un joc pe calculator ca fiind din Ucraina, jurnalistul Radu Tudor, prezent şi el în studio la momentul respectiv, a fost primul care a avut o reacţie.

2. N-a mai intrat pe post. Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă

La doar câteva zile de la invadarea Ucrainei de către Rusia, Kanal D a decis să nu mai difuzeze emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, care o avea invitată pe senatoarea Diana Şoşoacă. 

3. Cozmin Guşă, după amenda pentru propagandă rusă: „Îmi suspend emisiunea, dacă nu se revine asupra deciziei“

Cozmin Guşă a reacţionat cu virulenţă pe Facebook, după ce postul de radio Gold FM a fost amendat cu 50.000 de lei pentru propagandă rusă.

4. BURTIERA DIMINEŢII, de la Digi 24. După interzicerea posturilor de propagandă ruseşti

BURTIERĂ LA MINUT. Digi 24 şi o burtieră care nu mai are nevoie de comentarii. "Rusia rămâne fără lansatoarele de fake-news".

5. Cel mai vechi reporter de la Antena 3 părăseşte postul TV

Plecare importantă de la Antena 3. Staţia de ştiri rămâne fără cel mai experimentat reporter de teren. După aproape opt ani la postul din grupul Intact, Roxana Ciucă pleacă din redacţie.

6. Gafă la Antena 3. A dat pe post imagini dintr-un joc pe calculator ca fiind de la conflictele din Ucraina

În avalanşa de imagini video care au legătură (sau nu) cu războiul din Ucraina, Antena 3 a picat în plasa dezinformării. Postul a difuzat imagini prezentate ca fiind din Ucraina, însă, în realitate, erau dintr-un joc pe calculator, numit ArmA 3.

7. EXCLUSIV. Jurnalista Roxana Ciucă, de la Antena 3, a trecut la concurenţă

Roxana Ciucă a schimbat postul. Jurnalista, care s-a despărţit de Antena 3 recent, după opt ani, a bătut palma cu o nouă televiziune de ştiri. 

8. Atenţie, posturi radio şi TV! CNA avertizează: poate ajunge la retragerea licenţei pentru informaţii neverificate

CNA avertizează cu sancţiuni dure, în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia. A anunţat în şedinţa publică de marţi, 1 martie, că va retrage licenţele posturile de radio şi TV dacă nu respectă obligaţia verificării surselor, mai ales atunci când transmit informaţii sensibile, cum e cazul războiului din Ucraina.

10. Mii de euro amendă pentru Realitatea Plus. Teme din propaganda rusă la Anca Alexandrescu

Moderatoarea Anca Alexandrescu şi invitaţii săi au pus la îndoială războiul şi au lansat în spaţiul public temele susţinute de propaganda rusă.

11. VIDEO. Pro X, fostul Sport.ro, îşi schimbă numele din nou. La fel şi Pro 2, fostul Acasă TV

Schimbarea schimbării. Posturile Pro 2 şi Pro X, care şi-au schimbat denumirile în urmă cu cinci ani, trec printr-o nouă transformare. 

12. PREMIERĂ LA CNA. A sancţionat Realitatea Plus pentru burtiere alarmiste chiar în ziua difuzării pe post

Corecţie aplicată în timp real de CNA. Realitatea Plus a fost somată pentru o serie de burtiere date pe post, în care anunţa că în România au loc pregătiri pentru un posibil atac nuclear.

13. Etno TV lansează două emisiuni noi, cu Dana Chera (fostă Dana Grecu) şi Georgiana Murgilă

Televiziunea Etno TV, care s-a relansat pe 28 februarie 2022 ca post generalist, lansează două noi emisiuni. Una, cu Dana Chera (fostă Grecu) prezentator. 

14. Se extinde familia Prima TV. Proprietarul postului vrea să lanseze încă OPT televiziuni

Grupul Prima TV creşte. Compania care deţine Prima TV, Profit TV şi cele patru televiziuni Look Sport vrea să se extindă cu încă opt televiziuni. 

15. Se întâmplă acum! Tudor Barbu, de la B1 la conducerea TVR 3

Tudor Barbu, cel care realiza la B1 TV emisiunea Se întâmplă acum, a plecat la conducerea TVR 3.

Citeşte şi: NOUL Studio VIDEO Paginademedia, deschis pentru podcasteri şi creatori de conţinut

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus