Skip to main content

Povestea căţeluşilor din podcastul Ioanei Cosma: „Vor şi ei o casă şi stăpâni iubitori”. Cum se pot adopta?

 
Ioana Cosma a făcut primul pas şi a adoptat căţeluşul prezentat în rpimul episod al podcast-ului. L-a botezat Norocel / foto: arhiva personală
Ioana Cosma a făcut primul pas şi a adoptat căţeluşul prezentat în rpimul episod al podcast-ului. L-a botezat Norocel / foto: arhiva personală

Ioana Cosma şi căţeluşii scoşi la adopţie. În urmă cu două luni, Ioana Cosma a lansat proiectul ei personal: podcastul SPORT Toc & Talk, produs în studioul Paginademedia.

Publicitate

Proiectul fostei jurnaliste sportive de la Pro TV se difuzează în fiecare miercuri, pe canalul de YouTube al Ioanei Cosma. În fiecare episod al emisiunii este prezentat un căţeluş pentru adopţie.

„Vom avea un podcast altfel, va fi un podcast friendly, pentru că e şi un parteneriat cu Protecţia Animalelor Consiliului Judeţean Ilfov şi Fundaţia Speranţa şi vom avea două vedete invitate, de fiecare dată - o vedetă necuvântătoare şi o vedetă cu care vorbim”, spunea jurnalista la momentul lansării podcastului.

GALERIE FOTO. Vă prezentăm toţi căţeluşii care au fost până acum în studioul Paginademedia, alături de Ioana Cosma:

Primul episod a fost deschis de Norocel, un căţeluş cu trei picioare, care a fost adoptat chiar de Ioana Cosma.

„Are doar trei picioruţe, pentru că a început greu viaţa asta... Din nefericire a avut un accident, a fost călcat de o maşină şi dus de cei de la poliţia din Popeşti Leordeni la Adăpostul Speranţa, care e tot în zonă şi care are grijă de foarte multe animale. Sunt 550 de căţei acolo, care aşteaptă să îşi găsească o căsuţă”, spunea Ioana în primul episod.

Căţeluşa Angelina, în episodul doi

„Angelina are trei luni, stă în Adăpostul din Buftea şi îşi caută o casă. Este deparazitată, microcipată şi cu toate vaccinurile făcute”, a adăugat Ioana.

În cel de-al treilea episod alături de jurnalistă a fost Neluţu

„Are două luni, 220 de grame şi îl cheama Neluţu. Vine de la Adăpostul Speranţa, e foarte iubitor şi vrea şi el o casă şi stăpâni care să-l iubească”, a spus jurnalista.

Iar în episoadele 4 şi 5 au fost două căţeluşe - Miţa şi Miţulica 

„Ele vin de la Fundaţia Speranţa şi au trei luni. Evident că pleacă la dumneavoastră acasă deparazitate, vaccinate, microcipate, cu carneţel şi cu fundiţă la gât”, a mai spus Ioana.

„Ideea podcastului a venit pentru că îmi plac foarte mult animalele şi m-am gândit că e o soluţie bună şi pentru cei care vor să adopte. Eu am acasă patru căţeluşi şi trei pisici, iar ultimul pe care l-am adoptat a fost Norocel”, a declarat Ioana Cosma pentru Paginademedia.

Din august, Ioana a început şi un proiect online dedicat exclusiv ştirilor din sport: emisiunea PlaySport, pentru site-ul playsport.ro.

Citeşte şi: Premieră! Podcastul realizat de Ioana Cosma şi PaginadeMedia, SPORT Toc & Talk, e online! Primul invitat: Florin Niţă. „Îmi doresc să găsesc o echipă cât mai repede”

 
 
 
 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus