Skip to main content

VIDEO. Gâlmeanu şi povestea unei fotografii cu Teo: "A luat o pungă şi şi-a pus-o pe cap: Uite, aşa sunt eu!"

 
Alex Gâlmeanu - Teo Trandafir, TV presenter, Bucharest 2004
Alex Gâlmeanu - Teo Trandafir, TV presenter, Bucharest 2004

VIDEO. Povestea unei fotografii inedite cu Teo Trandafir. O poveste spusă chiar de cel care a realizat-o, fotograful Alex Gâlmeanu.

De ce a pozat Teo Trandafir cu o pungă de KFC pe cap? Fotograful Alex Gâlmeanu a spus, din studioul Paginademedia.ro, povestea unei fotografii „altfel” cu Teo Trandafir.

„A fost o fotografie pe care ea regizat-o, într-un fel sau altul. Ea a oferit oportunitatea. Ea vrut să zică prin acest gest că are o anumită timiditate din punct de vedere personal, faţă de persoană pe care lumea o ştie de la televizor”, a povestit Gâlmeanu.

În respectiva fotografie realizatoarea de televiziune apare cu o pungă de hârtie pe cap.

„Vrei să ştii cum sunt eu de fapt?” - a întrebat Teo. O întrebare care a „declanşat” ideea fotografiaei, menţionează Alex Gâlmeanu.

S-a întâmplat să fie punga aia pe acolo şi a luat-o, a pus-o pe cap şi a zis: „Uite aşa sunt eu”, completează fotograful.

„E o fotografie care îmi place mult şi care a rămas în portofoliu pentru că are povestea asta”, concluzionează acesta.

Imaginea este parte a unui proiect pe termen lung intitulat „People I Know”. Este o colecţie fotografică „intimă”, explică Gâlmeanu - care reiese din nişte „interacţiuni personale” cu personajele fotografiate:

„Rezultatele fotografice sunt interacţiuni personale între mine şi oamenii pe care i-am fotografiat. Depăşesc o sferă comercial şi sunt momente din acestea foarte personale

Tocmai de asta îi spune „People I Know”pentru că sunt oameni pe care am ajuns să îi cunosc şi altfel”, a spus fotograful.

Povestea fotografiei cu Teo Trandafir a fost spusă de Alex Gâlmeanu într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Un material din seria Facem România Bine, un proiect editorial Paginademedia.ro susţinut de MedLife.

VIDEO. Galmeanu - Povestea unei fotografii cu Teo

Paginademedia.ro a realizat interviul cu Alex Gâlmeanu în cadrul proiectului editorial FACEM ROMÂNIA BINE.

Într-o perioadă în care aproape „se cântă prohodul” presei, ne propunem să căutăm - şi să prezentăm, în acest proiect, nu “presa care a fost”, ci presa aşa cum trebuie să fie făcută. Şi cum (încă) se mai face. Poveştile unor proiecte media şi ale unor oameni care îşi fac treaba cu respect pentru public şi pentru meserie. Curat.

Proiectul editorial Paginademedia.ro Facem România bine este susţinut de MedLife


VIDEO. Interviul integral cu Alex Gâlmeanu

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus